Typ 2-diabetes på riktigt!

Maj 072012
 

 

Den 28:e dagen!

 

O så var det kväll den 28:e dagen, i morgon är det läkarbesök med ketonprov o så skall vi kolla blodfetterna. Där håller jag tummarna för nu är det bara blodfetterna kvar så har vi en annan Roger (:  än när projektet startade.Men måste erkänna att jag är lite kluven, vadå börja äta?

Det har ju gått så bra med pulver i 4 veckor så nu är man ju lite rädd att börja äta, vad händer då? Här gäller det att hålla sig i skinnet så att upptrappningen sker lugnt och försiktigt. Annars så känner jag mig fortfarande pigg på flera sätt, träningen börjar sitta som den skall o jag längtar på att få röra mig så ofta jag kan. Det är även kul att kunna gå o handla lite nya kläder, från 3xl till xl på 4 veckor Hurra! Ser också fram emot gruppträningen som börjar nästa vecka och framförallt matlagningskursen i medelhavskost, det skall bli väldigt intressant.

Nog för idag …..Vi hörs!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)