Hej igen!
O så var det den 9 augusti, nu har jag klarat av en hel semester! Dom två första veckorna på Cypern var ju inga problem, där kunde jag ju träna o handla som jag gör hemma. Okey, nästan då. Men sen skulle jag 8 dagar till norra Öland, med kompisar dessutom!

 

O detta innebär en bira eller två på stranden, sen kommer vi till stugan o där blir det en grogg medans vi förbereder både kubb och middag. Jag brukar alltid anmäla mig till kökslaget, för då kan man tulla lite på det mesta tex OSTEN

O sen brukar kvällarna fortsätta med öl, snaps, grogg, vin, drinkar o lite wirre på slutet o till detta så serveras ju förstås alla tillbehör. Så jag skall erkänna att jag var lite orolig för denna semester. Men tänka sig! Jag bytte ut den stadiga frukosten mot en slanka påse! O sen när vi kom till stranden, så bestämde jag mig att efter en liten solstund att tar jag mig en promenad istället för att bara ligga still o lapa sol. O du varje dag på Öland så gick jag en bit, både till höger o vänster o då upptäckte jag ju att här kan man ju hänga med på stranden o dessutom få se en massa mysiga saker 😉

O då kom jag på att om jag vet att ikväll så blir det FEST då kör jag Slanka till  lunch oxå, så jag körde Slanka till frukost och lunch hela veckan och så drog jag ner mängden av alla godsaker på kvällarna och när jag kom hem så tyckte fortfarande vågen om mig!

Så slanka har blivit ett verktyg som funkar om man använder det aktivt! Idag är det den 9 augusti. Nu är det bara 36 timmar tills tävlingen som skall kora den bästa kvinnliga och manliga atleten på Gym & Motion i Åkersberga. Grenarna är knäböj, bänkpress, chins och plankan. Min fysik tillåter inte mer än deltagande i plankan ännu.

Nu inbjuder jag alla vänner och ni som undrar hur knäpp jag är till Gym & Motion i Åkersberga lördagen den 11 augusti. Invägning 12.30 o sen börjar tävlingen 13.30 o jag kan ju behöva ett o annat stöd när det gäller det mentala, för fysiskt är det väl försent, haha 😉 kom så skall jag berätta om denna fantastiska resa med Projekt 600!

Återkom till min blogg och titta på filmen från Gym och Motion så får Ni se hur det gick!

Kram Roger